Considerations To Know About تخریب ساختمان در تهران

↑ «مجید عبدالباقی، برادر مالک «متروپل» در حمله مسلحانه کشته شد». صدای آمریکا. ۱ مرداد ۱۴۰۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۷-۲۳.

اولین قدم در بازسازی منزل احتمال تخریب دیوار و یا جابجایی آن است. با توجه به اینکه در طراحی مدرن منازل امروزه از حداقل ممکن دیوار استفاده میشود با برداشتن دیوارهای موجود منجر به بازتر کردن فضا و همچنین افزایش روشنایی منزل میشود. با توجه به نوع دیوار تخریب آن متفاوت است. به عنوان مثال برای تخریب دیوار سفال و یا بلوک سیمانی و یا بلوک بلوک هبلکس از پتک استفاده میشود اما برای تخریب دیوار دوغابی باید از چکش تخریب و یا هیلتی استفاده کرد. روش تخریب دیوار به اینصورت است که ابتدا در تراز بالاتر شروع به تخریب می‌کنیم چنانچه از پایین دیوار شروع به تخریب کنیم احتمال واژگونی دیوار بسیار زیاد است که میتواند منجر به صدمات جانی شود. همچنین در حین تخریب دیوار باید سریع نخاله ها از پای دیوار خالی شود در غیر اینصورت روند تخریب دیوار متوقف میشود. برای حمل نخاله های تخریب دیوار معمولاً از گونی نانوایی استفاده میشود.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

پیمانکاری حبیبی تحت عنوان برند معتبر «آی تخریب» پس از سال ها کسب تجربه موفق در زمینه تخریب ساختمان در تهران و شهرهای اطراف و همچنین خاکبرداری اصولی ، آماده خدمت رسانی به مشتریان عزیز می باشد.

↑ «دومین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده متهمان حادثه متروپل برگزار شد». ایسنا. ۲۰۲۲-۰۸-۰۲. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۸-۱۰.

بر اساس مجموعه اسنادی که به ایران اینترنشنال رسیده، موعود شمخانی، برادرزاده علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و نماینده خامنه‌ای در این نهاد، حسین عبدالباقی را برای سرمایه‌گذاری به شهرداری آبادان معرفی کرده است.

↑ «متروپل دوباره فرو ریخت». ایسنا. ۲۰۲۲-۱۰-۲۶. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۱۲-۲۶.

↑ «ویدئو / سرنوشت مالک متروپل؛ بازداشت، فرار، مرگ». ایسنا. ۳ خرداد ۱۴۰۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۵.

وحیدی وزیر کشور در جلسه هیئت دولت بازدید خود از متروپل را گزارش داد. او شرایط این حادثه را از حادثه آتش‌سوزی و ریزش ساختمان پلاسکو پیچیده‌تر بیان کرد.[۴۰]

از طرف مردم انگلیس به مردم آبادان، به ویژه آسیب دیدگان حادثه ساختمان متروپل، صمیمانه تسلیت عرض می‌کنم.

۱ شرح حادثه تغییر وضعیت زیربخش‌های شرح حادثه ۱.۱ گاه‌شمار ۱.۱.۱ چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۲ پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۳ جمعه ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۴ شنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۵ دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۶ چهارشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ ۱.۱.۷ چهارشنبه ۴ آبان ۱۴۰۱ ۱.۱.۸ چهارشنبه ۷ دی ۱۴۰۱ ۲ علت حادثه ۳ ارتباط برادرزاده علی شمخانی با عبدالباقی ۴ ابهام در سرنوشت مالک و پیمانکار ۵ سپردن پروژه تخریب به قرارگاه خاتم‌الانبیاء و ریزش‌های مجدد ۶ محاکمهٔ عاملان ۷ خسارت‌ها تغییر وضعیت زیربخش‌های خسارت‌ها ۷.

حمایت گسترده مقام‌های جمهوری اسلامی از این فرد در حالی است که علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، پس از سه روز از وقوع حادثه متروپل در پیامش در این زمینه نوشت وظیفه پیگرد مقصران حادثه و مجازات عبرت‌آموز آنان با همکاری قوه قضاییه، «بر عهده همه ما مسئولان کشور است.» پیش از این هم گزارش‌هایی دربارهٔ روابط حسین عبدالباقی با مقام‌های منطقه آزاد اروند و دیگر مقام‌های آبادان منتشر شده است. بر اساس این گزارش‌ها، مالک متروپل با «ارتباطات خاص» خود با مقامات توانسته بود مجوز ساخت این ساختمان را دریافت کند و ضوابط فنی در ساخت آن رعایت نشده است.[۱]

این حادثه ۴۳ فوتی و ۳۷ نفر مصدوم داشته است.[۱][۲][۳] عملیات آواربرداری متروپل به پایان رسیده است. این ساختمان بخشی از پروژهٔ برج‌های دوقلوی متروپل هلدینگ عبدالباقی بودند.[۴]

سید علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، سه روز بعد از این ساختمان در تهران حادثه، در پیامی درگذشت هموطنان در حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان را تسلیت گفت:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *